Як зберегти романтику в буденному житті?
Автор: ІБЦ    Середа, 01 березня 2017 23:59    PDF Друкувати Електронна адреса
Spivaki
11 лютого в місті Ірпінь на території Ірпінської Біблійної Церкви відбувся неймовірно романтичний захід для подружніх пар з інтригуючою назвою "Кохати з насолодою", який був організований командою сімейного клубу "Разом назавжди". Захід відвідало близько 150 пар, які мали можливість насолоджуватись гарною музикою, романтичною атмосферою,  новими знайомствами та головне,  дізнатися відповідь на питання "Як зберегти романтику в буденному житті? " Актуальне питання,  чи не так?  
zal
Вечір почався з святкових привітань ведучих та неймовірної музики від львівського гурту "Унісон", після цього гостей чекали цікаві ігри та легка вечеря, під час якої була можливість зав'язати нові знайомства та насолоджуватися фірмовим співом від професійних музикантів. Але найцікавіше почалося після вечері, коли на сцену вийшов спікер - пастор Олександр Орищин і розповів секрети підтримання полум'я романтики у відносинах в буденному житті. А що то за секрети?
Orishchin
Після спікера ведучі оголосили рекомендації від сімейного клубу на фільм та книгу, які несуть у собі сімейні цінності та запропонували гостям зробити гарне фото біля святкової фотозони. В цілому,  це був дуже атмосферний, святковий та корисний час для двох,  коли можна було зконцентруватися на своїх відносинах та зробити значний вклад в їх розвиток.
Tereshenki
Zal2
Сьогодні, коли шлюбів, що розлучаються,  стає дедалі більше, коли реклама та мас-медіа пропогандують антісімейні цінності,  такі заходи мають неймовірну користь для нашого суспільства: вони допомагають  усвідомити,  що щасливі гармонійні відносини між чоловіком і дружиною - це тяжка праця,  але ця праця приносить неймовірні дивіденди.
 
Автор:
ІБЦ
ІБЦ
biblechurch
Поділитися:

АКТУАЛЬНО 365

Відеогалерея ПО ТЕМАХ

О

П

Р

С

сховатипоказати

© 2024, Ірпінська Біблійна Церква
Розробка та модерація