Sport Week у Корсуні-Шевченківському
Автор: ІБЦ    Середа, 13 липня 2016 21:43    PDF Друкувати Електронна адреса
jRsayjdj5YIЗ 4 по 8 липня невелика група молоді з Ірпінської Біблійної Церкви проводила Тиждень спорту в Черкаській області разом з командою місцевої церкви. Повні сили, радості й готові служити людям і Богу, ми зранку проводили програму для дітей віком від 3 до 12 років, яка, на наш погляд, їм дуже сподобалася. Діти співали, танцювали, слухали біблійні історії, бігали, грали та проходили різні спортивні естафети, перевіряли себе на дружність і демонстрували свій командних дух. Не буду приховувати, але їхньою найулюбленішою станцією був «снек» (не враховуючи експерименти). В середньому налічувалося 60 діток , які кожного ранку приходили бадьорі, в очікуванні чогось нового і цікавого.
Korsun_missionerska_poizdka_bubble
Korsun_missionerska_poizdka_zal
Після завершення дитячої програми, ми одразу ж починали готуватися до молодіжної, яка також проходила щодня о 18:00. У перший день наші очікування щодо кількості людей не виправдилися, але ми не опустили руки, а пішли в місто шукати молодь і запрошувати її до нас. Таким чином, нашими загальними зусиллями, в останні дні налічувалося приблизно 70 чоловік, які з задоволенням проходили станції, грали у волейбол та «9 квадратів»,слухали свідоцтва учасників команди – дорого кожного з нас до Бога,  та поради щодо здоров'я, брали участь у лотереї і вигравали круті призи.
Korsun_missionerska_poizdka_9
У суботу ми провели заключний пікнік, на якому ми зі всіма прощалися перед від'їздом. Ця подорож, окрім того, що допомогла малим і дорослим більше дізнатися про Ісуса Христа, також допомогла і команді, яка служила протягом тижня стати більш дружною, навчитися цінувати те що є, допомагати і любити один одного.
Korsun_missionerska_poizdka_komanda
Чиневперше участь у місіонерських поїздках, які стали обов’язковою частиною літнього служіння, виявили бажання представники досвідченішого покоління. Наприклад, ми дякуємо, що в нашій команді був Юрій Єфимук – щасливий батько та дідусь, молодий душею, сповнений наснаги до служіння, а також чудовий приклад для наслідування!
Korsun_missionerska_poizdka_diti
Ця поїздка добре відобразилася як на людях, проживаючих у Корсуні, так і на нас, за що я дуже вдячна Богу.
Юля Бочевар
 
Автор:
ІБЦ
ІБЦ
biblechurch
Поділитися:

АКТУАЛЬНО 365

Відеогалерея ПО ТЕМАХ

О

П

Р

С

сховатипоказати

© 2024, Ірпінська Біблійна Церква
Розробка та модерація