Музичний табір "Левит" - канікули з користю
Автор: ІБЦ    Вівторок, 12 липня 2016 23:18    PDF Друкувати Електронна адреса
Tabir_levit_gitara2Ще не встигли охолонути пристрасті і позитивні емоції через Irpin Sport Fest, організований молоддю Ірпінської Біблійої Церкви, як нас уже промайнула інша подія - музичний табір. У липні, для 40 дітей з музичними талантами, ІБЦ разом з університетськими професорами з США організували цікаву програму. Канікули з користю! Місія Music in World Cultures разом з викладачами студії Левит проводила майстер-класи та зайняття гри на музичних інструментах та вокалу. Для дітей також були інші забави - руханки та спортивні конкурси, хорові зайняття та ігрове сольфеджіо, а також практикували виконання творів разом, знаходили спільну мову. Учасники табору  - це дітлахи віком 8-12 років з музичних шкіл Ірпеня, Києва, Гостомеля і Бучі.
«Люби Господа Бога твого, усім серцем своїм, і всією душею своєю, і всією силою своєю» ( Повт. 6:5) – цими словами з Божого Слова починався кожен день музичного табору. Стів Бенхем (директор табору) пояснював дітям, як вони могли б любити Господа і вклонятися Йому на практиці. Також Стів розповідав, що Богу вклоняються люди по всьому світі й прославляють Його в піснях. Кожен день вивчалася нова пісня з різних країн, а саме: Ямайки, Ізраїлю, Ірландії, Америки, України.

Tabir_levit_futbolki

Tabir_levit_skripki

Після цього діти йшли на майстер-класи зі скрипки, хору і вокалу, гітари та перкусії. Учасники були у захваті від того, що кожен з них міг спробувати себе у грі на новому інструменті, який вони до цього не вивчали. У багатьох з’явилося бажання навчитися грати на новому інструменті. Це було величезне заохочення для кожного з дітей.
Маю також відмітити цікаві заняття з хору та вокалу, де простою та зрозумілою мовою викладались основи з вокалу: як правильно набирати дихання, як посилювати звук. Також тренували дикцію за допомогою різноманітних скоромовок, навіть змагалися з чіткості вимови. Цікаві пісеньки для розспіву полюбилися всім дітям. Веселий канон став хітом в усіх вікових групах. Також полюбилася дітям пісня Мат Редмана «Воду в вино перетворив». Не в останню чергу діти насолоджувались «снеками», обідом  та спортивними іграми після обіду.
Tabir_levit_skripka  Tabir_levit_vchitelka
Звітний концерт для батьків в останній день теж починався віршем зі святого Писання Повт. 6:5, який діти вже цитували напам’ять. А коли вони всі разом  заспівали свою улюблену «Воду в вино перетворив», особливо на останній репетиції, неможливо було втримати сліз від переповнюючих тебе емоцій. Відчувалося, вони співали від усього серця своєму Богові. Напевно, неможливо уявити собі спів усіх спасенних на небі без сліз та «морозу по шкірі».
Це був дуже корисний час для наших дітлахів. Організатори і лідери сподіваються, що Бог подарує милість та ласку мати такий захід як музичний табір не востаннє.
Юлія Перевишко
 
Автор:
ІБЦ
ІБЦ
biblechurch
Поділитися:

АКТУАЛЬНО 365

Відеогалерея ПО ТЕМАХ

О

П

Р

С

сховатипоказати

© 2024, Ірпінська Біблійна Церква
Розробка та модерація