Irpin Sport Fest – тиждень радості і спорту!
Автор: ІБЦ    Вівторок, 05 липня 2016 20:57    PDF Друкувати Електронна адреса
Irpin_Sport_Fest_ditiЩо включає у себе повноцінне літо в Ірпені? Велосипедні прогулянки новими парками, екстремальні купанки в місцевих озерах, засмага на городі або біля Ірпінки... Але наймасштабніша подія літа для дітей і молоді - це, звичайно, Тиждень Спорту! З ранку до вечора територія Ірпінської Біблійної Церкви (далі - ІБЦ) ось вже 15 років поспіль не вщухає від радісного галасу у гарячу пору червня. Проте цього року 20-24 червня організатори перевершили себе і представили оновлену програму, що переросла у грандіозний Irpin Sport Fest. Перший спортивний фестиваль став потужним емоційним зарядом для нової генерації нашого міста перед святкуванням офіційного Дня молоді.
Irpin_Sport_Fest_fizra_mali
Irpin_Sport_Fest_mali
На ранковій програмі для діток 3-12 років цього року учасників було багато. На їхньому тлі лідерська команда здавалася зовсім невеликою, але з Божою допомогою ми впоралися, як-то кажуть, "на ура". Великою радістю для усіх - і дітей, і молоді, і дорослих - було те, що до нашої праці приєдналися чоловіки - татусі з ІБЦ. Молодші лідери охоче брали приклад з вже "бувалих", і протягом всього тижня не згасав дух єдності в команді, не згасала завзятість і, звичайно ж, - невгамовна енергія учасників. Кожного року цей табір є великим випробуванням для усіх організаторів і помічників, адже неможливо передбачити багато речей: ніхто з нас не знає наскільки активні дітки потраплять до табору, як сильно змінилися вони за рік, чи буде світити сонечко, чи піде дощ, чи обійдеться табір без травм, чи ні. Але зараз, коли він вже минув, ми усі можемо ще раз з радістю проголосити те, що Бог надзвичайно піклується про нас!

Irpin_Sport_Fest_holi

Повертаючись до тематики табору, хочеться поділитися з Вами ще декількома моментами. Більш як за місяць до початку табору, в будівлі нашої церкви вже закипіла робота "дизайнерів" табору. Залучилися до роботи усі, хто міг. Майже кожен волонтер зумів на декілька днів стати чи то малярем, чи теслею, або, навіть, конструктором космічних ракет та різноманітних пристроїв, адже цього року тематикою дитячого Тижня Спорту був саме космос! Нововведенням була велика кількість команд - аж дванадцять, починаючи з 6 років і завершуючи 14. Ми створили кілька нових станцій, які також відповідали тематиці: атмосфера, планетарій, англійська, кросс-фіт та інші. Готуючи майбутніх космонавтів, кожен лідер пам'ятав про те, що головною метою є побудова стосунків із дітьми і вкладання в їх ще молоді голівки розуміння того, що Бог любить їх, піклується про них і є завжди поряд. В останній день ми запросили дітей приходити разом з їхніми батьками, аби гарно провести час разом. І дійсно, свято вдалося на славу. В нашому випадку - на славу Богові. Завершити цей тиждень ми вирішили також дуже неординарно: придбали багато холі-фарб і разом з дітьми розфарбували один одного і все навколо у кольори райдуги - кольори Божої обіцянки нам, людям.
Ми дуже щасливі, що Бог дав нам можливість служити в такій церкві, у такому місті, з такими посвяченим людьми і такими щирими дітьми. Віримо в те, що наступного року разом ми створимо щось ще більш неординарне і зможемо показати Божу любов ще більшій кількості дітей!
Щодо молодіжної програми, яка розпочиналася о 18:00, цього разу команда розширила формат, що підтверджує високий статус Irpin Sport Fest, і, таким чином, не тільки спортсмени, а й уся молодь Ірпеня могла насолоджуватись різноманіттям дозвілля. Футбол, волейбол, баскетбол, сквош, богатирські ігри, екстремальні розваги - і це лише частина усіх розваг, що відбувались на території ІБЦ.
Irpin_Sport_Fest_football
Irpin_Sport_Fest_vaga
Irpin_Sport_Fest_yash
Для тих, хто не охочий до фізичних навантажень, була змога практикувати англійську мову з американцями. «У здоровому тілі здоровий дух» - вважають організатори заходу, тому щовечора в рамках Irpin Sport Fest проводились майстер-класи на різні тематики, корисні для тіла та для духу. Професіонали навчали молодь створювати сайт, розмальовувати дизайнерське печиво. Важливі теми піднімали спікери про те, як відрізняти кохання від закоханості, глибока розмова про "7 смертних гріхів" та їхній корінь - гордість.
Irpin_Sport_Fest_freezone
br2XHIBDUi0
Для втамування спраги і додаткової наснаги функціонували декілька затишних фудкортів - зі смачнющими лимонадами, молочними коктейлями і паніні на будь-який смак, що задовольнили найзавзятішого гурмана. На завершення вечірня програма щодня не залишала переможців без цінних призів, а щасливчики отримували подарунки у лотереї.
Irpin_Sport_Fest_coctails
Дякуємо усім, хто приєднався до Irpin Sport Fest, адже кожен з Вас зробив цей захід особливим і святковим для нашого міста!
Еліна Ільницька, Наталя Сємко
 
Автор:
ІБЦ
ІБЦ
biblechurch
Поділитися:

АКТУАЛЬНО 365

Відеогалерея ПО ТЕМАХ

О

П

Р

С

сховатипоказати

© 2024, Ірпінська Біблійна Церква
Розробка та модерація