Спортивне служіння ІБЦ
Автор: Дмитро Нечитайло    П'ятниця, 12 березня 2010 16:51    PDF Друкувати Електронна адреса

ibcfootballkids2Футбол

Ще з Радянського Союзу прийшла така думка, що займатись футболом можна лише з 6-7 років, саме в цей час діти вже готові слухатись, здатні концентрувати свою увагу на чомусь одному. Але науковці кажуть, що мозок дитини до 3-х років формується на 80%. Ті ж самі науковці говорять, що характер та здібності дитини формуються до 7 років. І саме для формування у вашої дитини фізичних, рухливих, соціальних, інтелектуальних, духовних навичок ми хочемо використовувати футбол. 
Ми проводимо заняття в цікавій ігровій формі, протягом усього заняття у дитини зберігається інтерес до того, що відбувається на футбольному полі. Заняття з футболу тривають 45-50 хвилин, на тренуванні з дітьми працює, як правило, 2 тренери, в одній групі займаються не більше 10 дітей, щоб кожній дитині можна було приділити максимальну увагу. Вже з 3-х років наші тренери готові навчити ваших дітей основам футболу. В цьому віці не потрібно ставити мету виростити з вашої дитини професійного спортсмена. Ми прививаємо вашій дитини любов до спорту, допомагаємо дитині вести активний, рухливий спосіб життя, вміти взаємодіяти в команді. 
 
Цілями тренувань є розвиток наступних фізичних якостей: швидкість, гнучкість, рухливість, координація, спритність, навчаємо дітей основним навикам роботи з м’ячем - контроль м’яча, ведення м’яча, дриблінг, удари по воротам. 
Ми знаємо, що не всі діти, які займаються у нас футболом, стануть професійними спортсменами, але усі стануть частиною суспільства, тому ми хочемо привити дітям певні соціальні навички - вміння працювати в колективі, вміння поступатись, поважати один одного, допомагати один одному. 
Через біблійні уроки вже з самого малечку під час тренувань ми хочемо в дітях закладати християнські цінності, які допоможуть їм і в дорослому житті вибирати правильний шлях розвитку - цінність сім’ї, любов до свого ближнього, вміння бути вдячними, вміння ділитись, вміння пробачати.

 

Детальна інформація і фото: Група Футбольної Школи ІБЦ

Приєднуйтеся!

https://vk.com/ibcfootballkids
https://www.facebook.com/ibcfootballkids/

Щоб зареєструватися, заповніть анкету та надішліть лідеру групи Дмитру Нечитайлу

Футбольна школа ІБЦ більше фото

ibcfootballkids

8IwOGm8h7O4

 

Доросла команда ІБЦ більше фото Група Футбольної Школи ІБЦ у вк - https://vk.com/fc_ibc

nTcAIV_LlF8

Запрошуємо на тренування: 3-4 роки, 4-6 років, а також

7-16 років для участі у футбольній секції. 

Звертатися за телефоном (093) 879 75 02 Дмитро Нечитайло

https://vk.com/ibcfootballkids
https://www.facebook.com/ibcfootballkids/

Тиждень спорту

Щороку в червні ІБЦ проводить захід під назвою «Тиждень спорту», який об'єднує 200-300 молодих людей Ірпінського регіону. Протягом п'яти днів триває запекла боротьба з футболу, басктеболу, волейболу, сквошу, бадмінтону, настільного тенісу. Цей захід відвідують друзі із США. Увечері для учасників змагань проводиться євангелізаційна програма, яка включає нагородження команд та свідоцтва спортсменів.

 

DatsoPic 2.0 © 2009 by Andrey Datso
DatsoPic 2.0 © 2009 by Andrey Datso

 

 
Автор:
Дмитро Нечитайло
Дмитро Нечитайло
biblechurch
Поділитися:

АКТУАЛЬНО 365

Відеогалерея ПО ТЕМАХ

О

П

Р

С

сховатипоказати

© 2024, Ірпінська Біблійна Церква
Розробка та модерація