Музичне свято від "Левит"
Автор: ІБЦ    Четвер, 09 червня 2016 21:40    PDF Друкувати Електронна адреса
Levit_Irpin_Irpen_Ostri
29 травня 2016 року о 17:00 на території Ірпінськоі Біблійної Церкви відбувся звітний концерт музичної студії "Левит". Програму відкрила незмінна ведуча Таісія Лукіч. Своїм ліричним вступом вона підготувала слухачів до занурення у світ чудової музики, запропонувавши  пороздумувати над своїм життям, зазирнути у своє серце. Чи не концерт прекрасних композицій є, власне, найкращим місцем для цього?
Естафету перейняв хор музичної студії "Левит" з композицією "Музики диво". І справді, музика робила чудеса у нашому настрої, змінюючи його від ліричного до драйвового всього за декілька хвилин.
Учні, які грали на фортепіано, скрипці, гітарі, барабанах і навіть сопілці, показали, що за рік кропіткої праці можна зробити величезний стрибок у вправності володіння цими інструментами. Вчителі, у свою чергу, демонстрували, що для досконалості немає меж. Високий рівень майстерності закликав дітей до нових звершень.

Levit_Irpin_Irpen_gitari

Levit_Irpin_Irpen_barabani

Levit_Irpin_Irpen_skr

Особливо порадувала наявність ансамблів, які складалися з різних музичних інструментів. Це означає, що не за горами формування нових музичних груп, які будуть нести прекрасне у цей світ новими композиціями.
Вивчаючи книгу Буття, ми дізнаємося, - ділиться Микола Романюк,  - що Бог вчинив людину на свій образ. Оскільки Господь - творча особистість, то кожен з нас вміщає у собі цю частину Його образу - креативність, потенціал створювати щось нове і прекрасне. Сьогодні ми стали свідками, як діти  зі студії Левит з музичними інструментами, соло і у ансамблях, хтось впевнено, хтось хвилюючись, проявляли не просто навики, виховані вчителем під час занять, а закладене Богом натхнення до творчості.
І на завершення пісня у виконанні вчителя вокалу Мирослави Сметанюк "Не променяй" про життя Ісуса Христа, яка залишила після себе "їжу для роздумів".
Levit_Irpin_Irpen_Miroslava
Вдячні за чудовий концерт організаторам, за можливість насолодитися приємною музикою та абстрагуватися від такого зайнятого та швидкоплинного тижня. Бажаємо успіхів та досягнень учням, терпіння та любові вчителям!
Люба Андрєйко
 
Автор:
ІБЦ
ІБЦ
biblechurch
Поділитися:

АКТУАЛЬНО 365

Відеогалерея ПО ТЕМАХ

О

П

Р

С

сховатипоказати

© 2024, Ірпінська Біблійна Церква
Розробка та модерація