Гаряче літо починається: дитяче свято з нагоди Дня захисту дітей
Автор: Яся Сидорчук    Четвер, 04 червня 2015 00:38    PDF Друкувати Електронна адреса

Den_zahistu_ditey_5Одним з наймасштабніших святкувань, які трапилися в Ірпіні протягом року, являється День захисту дітей 1 червня. Чому? Легко пояснити, адже з кількістю новоспечених забудов зростає кількість молодих сімей з дітками, які вибрали для свого життя наше містечко. Маючи велику територію і багато гарячих по служінню сердець – наша церква приєдналася до дитячого свята.

Den_zahistu_ditey_

 

 

Оскільки передбачувалася здорова «конкуренція» в плані фестивалів, організатори нашого свята не очікували великий наплив родин з дітками. Але кількість учасників перевершила усі сподівання. 
Моєю компаньйонкою на святі була Меланка, надзвичайно радісна дівчинка 4 років. Знаючи, що увага діток швидко переключається, надіялася пробути хоча б годинку, але...  Меланію не можна було зупинити! Фаворитом стали надувні гірки, які приносили малій повний букет радості! А ще ми пускали мильні бульбашки, робили фейсарт – Меланка вибрала образ рудого котика, ганяли мяча. На заваді нашому щастю не стала навіть довжелезна черга до солодкої вати. Зате потім хвилини повних задоволення і цукрових масок на обличчі у неї і у мене. Старші діти від 6 років (максимальний вік 12 років) брали учать у естафетах на футбольному полі і отримували призи відповідно до здобутих командних очків.
Den_zahistu_ditey_est
Den_zahistu_ditey_luk
Den_zahistu_ditey_batut
Den_zahistu_ditey_maluv

 

Було багато приємних відгуків від батьків, а дитячий галас  лише підтвердив – свято вдалося. Подяка усій команді і організатору Даші Хижняк, які створили таке веселе насичене дійство. Надалі не покладаємо рук і просимо Божої підтримки, адже це тренування перед цілим Тижнем спорту, де діти зможуть протягом 22-26 червня взяти участь в ще більшій кількості рухливих, музичних станціях.

Den_zahistu_ditey_stend

 
Автор:
Яся Сидорчук
Яся Сидорчук
biblechurch
Поділитися:

АКТУАЛЬНО 365

Відеогалерея ПО ТЕМАХ

О

П

Р

С

сховатипоказати

© 2024, Ірпінська Біблійна Церква
Розробка та модерація