Дякуємо вам, наші мами!
Автор: Таісія Лукіч    Четвер, 14 травня 2015 23:24    PDF Друкувати Електронна адреса
Denj_materi_2015_Irprin_Неділя 10 травня так і залишилася б черговим днем календаря, якби не наші мами. Адже в цей день святкується неймовірно затишне свято Мами. Кожен з нас з дитинства і до своїх останніх днів несе в своїй душі єдиний і неповторний образ – образ своєї мами, яка все зрозуміє, пробачить, завжди пожаліє і буде самовіддано любити незважаючи ні на що. Материнська любов особлива, бо гріє нас до...
Щастя і краса материнства в усі століття оспівувалися кращими музикантами і поетами. Тож в цей день діти, які навчаються в музичній студії «Левит», у музичних школах Ірпеня та Бучі порадували своїх любих матусь чудовим музичним концертом, який відбувся в Ірпінській біблійній церкві.
Denj_materi_2015_Irprin_zal
Denj_materi_2015_Irprin_skripka
В концертній програмі пролунали як твори відомих композиторів, так і авторські мелодії Євгена Шестакова, який виконав їх разом із сином.
Denj_materi_2015_Irprin_z_tatom
Також у заході брали участь ансамбль «Дружні смички» з Бучанської школи мистецтв, танцювальні колективи «Тримай ритм» та «GalaxyDance», а також інші учасники, більшість з яких є лауреатами національних та міжнародних конкурсів.
Denj_materi_2015_Irprin_tanec
Denj_materi_2015_Irprin_ptahi
Пастор Ірпінської біблійної церкви, Микола Романюк, підкреслив, що "серцевина жіночого покликання – це дарувати, зберігати і плекати життя». Дуже сумно, що вітання сьогодні не просто обрамленні згадуванням війни, а й відбуваються у час війни. «Найперше побажання, шановні жінки, щоб вам не довелось відправляти свої дітей, синів і дочок, внуків і чоловіків на війну», - зауважив в своїй промові пастор.
rmikola
Жінки для нас більш як важливі, адже ви, матері і бабусі, формуєте душу наступного покоління. Про це стверджує Біблія устами мудрого Соломона «Послухай, мій сину, напучення батька свого, і не відкидай науки матері своєї, вони бо хороший вінок для твоєї голови, і прикраса на шию твою».
Denj_materi_2015_Irprin_bagato2
І ми продовжуємо від усієї душі вітати дорогих мам з їхнім святом, бо одного дня в році не достатньо. Нехай світлом і добром відгукуються в душах дітей ваші нескінченні турботи, терпіння, любов і відданість. Кожна і з вас заслуговує на найбільшу у світі подяку. Дякуємо вам за турботу й ласку, за безсонні ночі коло наших ліжок, за пролиті сльозі, за щоденний клопіт. Ми бажаємо вам міцного здоров’я, довголіття та гарного настрою!
 
Автор:
Таісія Лукіч
Таісія Лукіч
biblechurch
Поділитися:

АКТУАЛЬНО 365

Відеогалерея ПО ТЕМАХ

О

П

Р

С

сховатипоказати

© 2024, Ірпінська Біблійна Церква
Розробка та модерація