Музика, яка відкриває серця
Автор: Еліна Ільницька    Вівторок, 13 січня 2015 09:41    PDF Друкувати Електронна адреса
Brass_kvintet6
У свято Різдва, 7 січня, більше 350 гостей зібралися разом для того, щоб емоційно пережити музичний концерт в Ірпінській Біблійній Церкві. Нас чекав приємний подарунок - виступ брас-квінтету "Академія". Цей колектив вже більше 15 років виступає в Україні та за кордоном, виконуючи класичні твори, обробки народних пісень, спірітуел, джаз. Разом з німецькими друзями музиканти підтримують благодійні проекти з підтримки і розбудови дитячих будинків, праці з безпритульними.
Brass_kvintet3
У цей вечір п'ятеро духовиків (2 труби, валторна, тромбон, туба) зіграли чудові різдвяні мелодії: спочатку ми насолоджувалися всесвітньо відомими колядками з різних країн світу, потім слухали класичну музику таких композиторів, як Йоганн Себастьян Бах, Гендель, Моцарт. Також були композиції в стилі джаз авторства П. Дезмонда, Ф. Уоллера.
Brass_kvintet4
Виступи пасторів церкви зосередили нашу увагу на значенні народження Спасителя Ісуса для кожної людини. Було підкреслено, що немає нічого кращого, як сказати: "Господи, Ти такий великий, а я всього лише можу схилитися перед Твоїм величчю - так як це колись зробили пастухи та мудреці". Адже не дивлячись на всі гоніння і неприйняття з боку людей, Ісус всеодно прийшов у світ, щоб врятувати людство. "Головне в Різдві - відкрити не подарунки, а своє серце для Ісуса!"
Brass_kvintet5
Неможливо словами передати чудове звучання духових інструментів, вагу Слова - уся атмосфера була просто наповнена святом і Різдвом! Цей вечір був прекрасним і незабутнім. Ніхто не пішов додому байдужим і без радісної усмішки на обличчі. Адже як можна не радіти, коли святкуєш народження Того, Хто приніс в людське буття сенс життя?
Brass_kvintet7
Відео брас-квінтету "Академія"
 
Автор:
Еліна Ільницька
Еліна Ільницька
biblechurch
Поділитися:

АКТУАЛЬНО 365

Відеогалерея ПО ТЕМАХ

О

П

Р

С

сховатипоказати

© 2024, Ірпінська Біблійна Церква
Розробка та модерація