Святкові служіння до Різдва Христового
Автор: ІБЦ    П'ятниця, 10 січня 2014 23:38    PDF Друкувати Електронна адреса
_DSC009425 грудня 2013 року Ірпінська біблійна церква святкувала Різдво Христове. Святкове служіння розпочалося зі слів привітання старшого пастора ІБЦ Миколи Романюка. Згодом церква прославляла Христа разом з дітьми колядками, поклоніння Народженому з нашою молоддю було особливе та урочисте.
hor
Григорій Іванович Комендант у своєму привітальному слові нагадав нам про те, що Христос прийде знов й ми маємо жити в очікуванні нашого Нареченого, який повернеться за своєю нареченою (Церквою).
Grigoriy_Komendant
masovka
yangoli3
Михайло Черенков говорив про те, що вже немає ворожнечі ніж нами і Богом, оскільки Христос подолав і знищив гріх, що розділяв людей та Господа.
Cherenkov
ludi_stoyat
Проповідь цього вечора говорив Станіслав Ґрунтковський. Слова пастора були побудовані на уривку зі Святого Письма 1 Тимофія 1:15: «Вірним і гідним усякого сприйняття є слово, що Ісус Христос прийшов у світ, щоб спасти грішників, серед яких першим є я». Станіслав говорив про те, що людина не може нічого зробити, щоб Бог полюбив її більше або менше. Бог любить нас так, як ніхто ніколи не любив, і як ніхто ніколи не полюбить. І як підведення підсумків прозвучав такий заклик: Підкоряй життя Слову! Особисто я переконана, що життя побудоване на Слові приречене на успіх!
grunt_2
Минуло різдвяне служіння, але воно лише розпалило бажання далі святкувати народження Спасителя, а також нести про це звістку іншим людям. Чудо Різдва у тому, що воно гріє серце, а це тепло хочеться розділити з іншими, особливо з тими людьми, які ще не усвідомлюють любов Бога.
Ще крутимося у святковому вирі, наступне служіння припало на 31 грудня. Володимир Братащук ділився своїми враженнями: «цей вечір, - а я маю на увазі служіння перед Новим роком, був для мене несподіванкою. Чомусь за купою справ я зовсім забув про те, що у нас вже ввійшло в традицію збиратись разом з церквою для того, щоб поглянути на рік, що пройшов і полегшено зітхнути... Спитати себе: невже це було з нами? Лише завдяки Богу, Який, як виявилось, безперервно піклувався про наш духовний стан, ми мали змогу служити, будувати, радіти...
panorama
Було приємно побачити пастора Рьоттінга, якого запримітив ще здалеку на перших рядах. Налаштувався слухати слово, яке Бог приготував через нього сказати. І це був мій улюблений 72 псалом! Говорив про те, як на людину находить депресія, коли вона забагато починає думати про себе. Тому я зробив висновок, що єдина терапія і антидепресант в наш час, коли справ надто багато - це думати й дбати про інших людей і бути в зібранні Господніх людей.
Komendant_Ryoting
proslavlennya
Після проповіді й пісень, на сцену вийшов пастор Микола Романюк й допоміг всім нам згадати найвидніші моменти в історії церкви за 2013 рік. Тим не менше, не забув він і про те, що найголовніше відбулося в наших таємних й нікому не видимих відносинах з Творцем всього. Досидіти до кінця було не легко, зізнаюсь чесно, але це історія, вона така. Проте, якби не це служіння вечір точно видався б не таким приємним.
Mikola_Romanyuk
ludi
Нам є за що дякувати Богу! Нам є в чому покаятись! У нас є потреба перепосвятити себе Йому в Новому, 2014 році! Тому вперед, лічильники слухняності на нулях, пора "бігти не так, немов на непевне, боротись не так, немов би повітря б'ючи. Але вмертвляти й неволити тіло своє, щоб, звіщаючи іншим, не стати самому негідним".
Ніна Замостян
 
Автор:
ІБЦ
ІБЦ
biblechurch
Поділитися:

АКТУАЛЬНО 365

Відеогалерея ПО ТЕМАХ

О

П

Р

С

сховатипоказати

© 2024, Ірпінська Біблійна Церква
Розробка та модерація