Тиждень спорту для малечі
Автор: Аня Бірченко    П'ятниця, 28 червня 2013 00:00    PDF Друкувати Електронна адреса

mB6vGh4Y810Тиждень спорту – подія визначна не лише для молоді. Щоранку, з 9.00, розпочиналася програма для дітей, що тривала до обіду. У цей час батьки мали змогу трохи перепочити, звільнити собі кілька годин аби просто випити кави у повній тиші, поспати зайву годинку чи присвятити ранок якимось власним справам. А тим часом діти мали більш захопливе дозвілля – для них проводилися різноманітні ігри, спортивні естафети, конкурси, та лотерея з призами.

 


Найулюбленішою частиною ранкової програми були пісеньки з веселими рухами, а також ранкова зарядка, яка заряджала не лише тіло, а і гарний настрій на весь день. Потім всі діти розподілялися на групи і йшли кожна на свою станцію. Їх всього було 6 і програма розрахована на те, щоб кожна група за день пройшла кожну станцію. Також кожна зупинка відрізнялася від іншої, тож сумувати нікому не довелося.

 

bM87sIEzRm8

Справу до смаку можна було знайти чи не для кожної дитини – від музики з веселими пісеньками, поробок та біблійної історії з цікавими інсценізаціями, до футболу, баскетболу та інших спортивних ігор, які так полюбляють діти. У проведенні майже всіх активностей брали участь наші друзі з Америки, які щороку приїжджають для того, щоб послужити українцям, допомогти в проведенні Тижня спорту, просто мати спілкування та будувати відносини з місцевими людьми і допомогти церкві в розповсюдженні Божого Слова.

2

Qp7f_7lGVa4

-DIVwaW7Vqo

Після перших трьох станцій на дітей чекав смачний та поживний снек, аби поновити їх сили, окрім того, протягом усього дня, на всіх станціях стояли кулери з водою, адже достатня кількість води в організмі є запорукою здоров’я, а особливо у такі спекотні дні, які нам довелося пережити.

VlR3UYxxaqo

RBXbnHaZp4Q

У найменших діток програма була схожа, але все ж, окрема. Після ранкової зарядки вони прямували до Світлиці, яка була спеціально підготовлена для ігор та розваг. На такій невеликій території за ними було легше слідкувати, а також усі розваги були розраховані на молодший вік, тому гратися та слухати Біблійну історію їм було цікаво і не важко.

dZ_iMoz-iqY

Після того, як усі групи пройшли свої станції, на дітей чекала заключна частина – зібрання, на якому вони, окрім співів та перегляду фотографій з попереднього дня, мали змогу отримати чудові призи на лотереї. У ній могла брати участь кожна дитина, яка прийшла на ранкову програму та записалася. А після останнього зібрання в п’ятницю на кожну дитинку чека маленький подаруночок – повітряна кулька на згадку про особливий час, проведений на Тижні спорту.

uGIQd4wKtWI
Загалом, захід пройшов якнайкраще. Усі встигли потоваришувати. Невеличкі знайомства згодом можуть перетворитися у велику дружбу. І хоча програма була для дітей, дорослі також отримали важливий досвід та нагадали собі як це – бути дитиною. Особливо важким для всіх став момент закінчення тижня спорту та розставання з нашими американськими друзями, які також від усього серця полюбили діток. Але ми з ними не прощаємося, ми кажемо «до побачення» з надією, що наступного року ми зберемося знову для служіння, яке зміцнювало нашу дружбу.

RZsALw9_x9M

 
Автор:
Аня Бірченко
Аня Бірченко
biblechurch
Поділитися:

АКТУАЛЬНО 365

Відеогалерея ПО ТЕМАХ

О

П

Р

С

сховатипоказати

© 2024, Ірпінська Біблійна Церква
Розробка та модерація