Різдвяна радість для малечі Ірпіня
Автор: ІБЦ    Четвер, 10 січня 2013 23:58    PDF Друкувати Електронна адреса

GNPP2322Дитяча різдвяна вистава для дітей різного віку - це вже традиція в Ірпінській Біблійній Церкві. Сюрпизом стало те, що театральні команди підготували аж дві постановки для малечі. Загалом більше семисот діток відвідали захопливі різдвяні перфоманси. Для найменших (2-5 рочків) підготували цікаву лялькову виставу з "живим" піратом та анголом, а для старших (6-14 років) виставу про пригоди зіроньки.

 

На гучний вулик перетворилась світлиця Ірпінської Бібілійної Церкви, коли до неї з усіх куточків Ірпеня «позліталися» малюки на різдвяну лялькову виставу. На цю святкову зустріч заглянуло не багато, не мало - біля сто п'ятидесяти «маленьких бджілок» у супроводі батьків.

GNPP2270

Молодь нашої церкви підготувала гарну програму, метою якої було розповісти маленьким дітям історію Різдва Ісуса, у формі зрозумілій малечі такого віку, а також просто провести весело час разом! Завдяки цікавому сценарію на присутніх чекало багато веселих несподіванок.

Як тільки дітки привіталися одне з одним та з ведучими, як несподівано на святкове дійство завітав кумедний і доброзичливий пірат, який, як виявилося, ще не чув історію про Різдво Ісуса. Й звичайно, всі присутні, порахували за необхідне якомога швидше донести бідолашному самотньому піратові, історію, яка зігріває серця, дарує радість та надію, історію народження на цю землю Спасителя – Ісуса Христа! З цим блискуче впоралися актори лялькового театру.

GNPP2291

GNPP2252

Завдяки святковим декораціям, чудовим костюмам, веселій музиці, іграм та пісням театральній команді вдалося створити неповторну різдвяну атмосферу у залі, а також, сподіваюсь, і в серцях присутніх.

Для дітей старшого віку очікувала не менш захоплива історія про Зіроньку, яка впала з неба і забула про те, яку справу повинна була виконати на Землі. Коли Зіронька зустрілася в лісі з Бурундучком та Зайчиком, вона поринула у неймовірні пригоди в Чудернацькому лісі: чаювала у тітоньок Сороки і Ворони, співала земні різдвяні пісні, тікала від Лисиці та Єнота, які хотіли залишити інших без свята Різдва. Але своїм добрим ставленням їй вдалося перемінити серце Єнота і він став другом їй та іншим звіряткам у лісі. Коли, врешті-решт, вони веселою компанією дісталися до будиночку тітоньки Сови, Зіронька вже знала, що у неї за справа тут, на Землі – вона тут, щоб почути різдвяну історію від тітоньки Сови і нагадати її всім. Почувши історію, Зіронька зрозуміла, що Різдво – це не приготування їжі, не походи у гості і, навіть, не колядки. Це – день народження Спасителя світу, Того, Хто залишив славу небес і прийшов у цей світ немовлятком, щоб кожна людина знайшла мир з Богом та одна з одною.

IMG_1018

IMG_0980

Таким чином, діти змогли поринути у казкові пригоди, які розповідали про дружбу, перемогу добрих намірів над злими і про любов Божу, яка втілилися в Ісусові. Оскільки бажаючих було багато (більше восьмисот дітей та їхніх батьків), то виставу показували двічі.

IMG_1003

Проте, ця вистава була б неможливою без Божої допомоги та без людей, готових послужити. Тому хочеться висловити величезну подяку Оксані Ящук, яка не покладаючи рук працювала над сценарієм, декораціями, костюмами та багато над чим іншим. Особлива подяка акторам театральної команди «Трафарет» Ірпінської Біблійної Церкви за те, що пожертвували часом та зробили для дітей таке чудове свято. Також хочеться висловити подяку тим, хто писав сценарій, працював зі звуком, світлом, майстрував декорації, фотографував, знімав відео, готував обід та підтримував всіх, хто брав участь у виставі, своїми молитвами.

IMG_1122

Але особлива подяка та шана належить Богові, без якого це свято не відбулося б. Ми щиро вдячні Йому за те, що Він дав змогу кожному, хто хотів послужити, зробити це. Дякуємо за те, що Він давав силу й наснагу не кинути все на півшляху, але успішно провести виставу і цим самим послужити на Його славу.

Чудовим завершенням зустрічі було те, що кожен з дітлахів, хто прийшов на різдвяну виставу отримав подарунок, й таким чином зміг взяти шматочок свята з собою додому.

IMG_1176

Велика подяка Богу за всіх, хто приймав участь у виставі й подарували нашим дітям незабутні враження від свята Різдва!

 

Олена Касак

Тая Лукіч

 
Автор:
ІБЦ
ІБЦ
biblechurch
Поділитися:

АКТУАЛЬНО 365

Відеогалерея ПО ТЕМАХ

О

П

Р

С

сховатипоказати

© 2024, Ірпінська Біблійна Церква
Розробка та модерація