AWANA знову з нами!
Автор: ІБЦ    П'ятниця, 23 листопада 2012 18:04    PDF Друкувати Електронна адреса

 

7gl6cCx7rWQ"AWANA"? - спитаєте ви. "Щось дуже знайоме" - хтось скаже, а деякі почнуть згадувати теплі спогади з дитинства. "Пам"ятаю веселі командні ігри, які проходили в 17-й школі щонеділі", "а мені подобались пісні та сценки" - кажуть інші. "Що ж такого особливого у цьому слові? І що воно таке?" - спитають ті, хто чує перший раз.
Дізнатись, що таке AWANA та бути на відкритті цього клубу для дітей, змогли 35 діток, а також деякі батьки, які весело спостерігали, як бавляться їх діти. Відкриття дитячого клубу AWANA відбулося 17 листопада о 13:00 і тепер кожну суботу о тій же годині і на тому ж місці (ІІІ Інтернаціоналу 1, кругла будівля) на дітей віком з 6 до 14 років чекає: веселі спортивні ігри, призи, чудові сценки та пісні, цікаві біблійні історії.
HDdXS9yeCw8
"А чому саме AWANA, а не якийсь інший дитячий клуб?" - хтось запитає. Насправді клуби AWANA працюють в багатьох куточках України вже протягом 20 років. А по всьому світі існує 27 000 клубів AWANA у 105 країнах і кожної неділі їх відвідують 2 мільйони діток. Вражає?
sI1NEk2OYhM
" В чому ж секрет такої популярності?" - виникає запитання. Діти прагнуть справжнього спілкування, любові, прийняття, веселого дозвілля та щирих дружніх стосунків. Чим і вчить нас ділитися з дітками на клубах AWANA наш люблячий Бог, Який приймає і любить усіх без винятку.
Приводьте на клуби діток, ми на вас чекаємо!
Даша Міщенко


 

 
Автор:
ІБЦ
ІБЦ
biblechurch
Поділитися:

АКТУАЛЬНО 365

Відеогалерея ПО ТЕМАХ

О

П

Р

С

сховатипоказати

© 2024, Ірпінська Біблійна Церква
Розробка та модерація