Чоловіче служіння
Автор: ІБЦ    Субота, 12 травня 2012 14:30    PDF Друкувати Електронна адреса
Хто краще зрозуміє чоловіка, як не інший чоловік. Робота, сім’я, суспільна діяльність – це те колесо, у якому крутяться всі до останку. Тому надзвичайно приємно провести декілька годин вільного часу серед хороших друзів у вільній атмосфері. Саме з таким настроєм приходять до нас чоловіки, охочі поділитися своїми думками, проблемами, досвідом. Незамінним атрибутом усіх зустрічей є читання Божого Слова. Адже це джерело корисних порад і зразкових історій чоловіків, яких Господь благословляв мужністю, силою волі та твердістю характеру. "Як бути успішним чоловіком" – рецепт простий і знаходиться на сторінках Біблії. Щоб удосконалюватися самому і в Божому Слові чоловіки проводять багато заходів.
 
Чоловіче служіння нашої церкви має декілька напрямів:
 
Чоловічі сніданки
Кожної першої суботи місяця всі бажаючі чоловіки збираються о 8.00 на ранкове спілкування. Актуальні теми не залишають байдужими, адже стосуються ролі чоловіка, його відповідальності, питання авторитетів, інше. 
 
 
Чоловічі семінари
Відкриті заходи для усіх бажаючих. Це тематичні зустрічі, на які запрошуються декілька спікерів, що глибинно викладають суть проблеми, з якими може стикнутися сучасний чоловік,  та можливості вирішення для них. Сюрпризом зустрічей є унікальні страви – суп з бобра, перепелиний суп, тандирний шашлик, і це лише початок…
E5WzDTPNGkA
Спільні виїзди
Чудово провести декілька один на велосипедах або за ловлею риби, з ночівлею в палатках чи під відкритим небом. 
Усі зустрічі проводяться для того, щоб показати, що роль справжнього чоловіка бути лідером і у різних сферах життя. Адже відповідальний, мужній чоловік це запорука здорової сім’ї та прогресивного суспільства.
 
Відповідальний за служіння: Сергій Тищенко
Контактний телефон: (098) 707-30-30
 
Автор:
ІБЦ
ІБЦ
biblechurch
Поділитися:

АКТУАЛЬНО 365

Відеогалерея ПО ТЕМАХ

О

П

Р

С

сховатипоказати

© 2024, Ірпінська Біблійна Церква
Розробка та модерація