Наше бачення церкви
Автор: ІБЦ    Субота, 28 квітня 2012 11:34    PDF Друкувати Електронна адреса

1. Надихаючі недільні служіння для великої кількості людей (від 500 -1000)

  • хтось іде впевнено, бо це постійний відвідувач, але багато йде невпевнено, оглядаючись по сторонах, тому що вони йдуть перший раз. Їх запросили друзі;

  • переповнені паркування - потрібний регулювальник;

  • відповідальні лідери - приходять заздалегідь, усе на місці і готове;

  • підбадьорююче поклоніння - нічого зайвого, усе злагоджено, ніхто не звертає увагу на форму або зовнішній вигляд, але зосереджені на головному - прославленні Бога;

  • цікава, актуальна проповідь - люди знаходять відповіді на свої питання. Вони чують Євангелію звільнення й життя в Христі.

2. Ми бачимо людей, які шукають близьких відносин з Богом, добре знають Писання, тому що вони його вивчають дома й на малих групах. Близько 90% людей у церкві відвідують малі групи, де вони не просто відвідувачі, але добре знають один одного й служать один одному з любов'ю. Ми бачимо гарну бібліотеку, у якій постійна черга за книгами.

3.  Ми бачимо нашу церкву єдиною в досягненні нашої загальної мети - привести якнайбільшу кількість людей до особистих і близьких відносин з Богом.

4.  Ми бачимо безліч дітей і молоді, що йдуть на свої спілкування.  Ми бачимо, як наша церква надає багато різних можливостей для цікавого й корисного дозвілля, починаючи від спорту, занять музикою й закінчуючи шаховим клубом.

Іншими словами, наша церква стала духовно-оздоровчим центром, де людина знаходить спасіння своїй душі й повноцінний розвиток у морально чистій атмосфері.

5. Наша церква впливає на місто Ірпінь. Кожний християнин є добрим свідоцтвом про Ісуса Христа й нове життя в Ньому. Ми впливаємо на моральний клімат у нашому районі. Нашої допомоги потребує міська влада, і в нас є свої депутати в міськраді.

6. Наша церква допомагає іншим церквам і служителям.

7. Наша церква допомагає приходити до Бога людям не тільки в Ірпені, але й в інших населених пунктах України й навіть в інших країнах, через підтримку місцевих віруючих або послання своїх місіонерів туди, де немає церкви. Наша церква може бути місіонерською базою.


 
Автор:
ІБЦ
ІБЦ
biblechurch
Поділитися:

АКТУАЛЬНО 365

Відеогалерея ПО ТЕМАХ

О

П

Р

С

сховатипоказати

© 2024, Ірпінська Біблійна Церква
Розробка та модерація