Жіноче служіння
Автор: Оксана Матвіїва    Четвер, 21 квітня 2011 08:43    PDF Друкувати Електронна адреса

 

Ірпінська Біблійна церква об’єднує людей, різних за статтю, віком, походженням, професійними уподобаннями та ін… Жінки – це особливий прошарок нашого зібрання.  Вони більше за інших  потребують уваги, спілкування, підтримки духовної,  а подекуди і фізичної. Відтак, в результаті поєднання всіх побажань та потреб виникли і розвиваються наступні види жіночих служінь ІБЦ:

 

ЖІНОЧА МОЛИТВА ( неділя 08.45). Надзвичайно важливу роль у житті кожної жінки відіграє молитва, через яку ми просимо Бога про свої сім’ї, країну та ін. Двічі на рік жінки беруть участь у «Всесвітній молитві серед жінок» і моляться за потреби віруючих у всьому світі.

 

ПЕРШЕ СВЯТО НЕМОВЛЯТИ (BABY SHOWER). Це свято для мам, які очікують народження дитини в найближчі 1-2 місяці. Зазвичай, жінки приносять подарунки для немовляти та висловлюють свої побажання і поради майбутній мамі. Вони мають чудове спілкування за кавою та солодощами, обговорюють проблеми у вихованні та розвитку дітей, організовують різні розваги, щоб відпочити від повсякденних турбот.

 

 

ДОПОМОГА МАМІ  ПРИ НАРОДЖЕННІ ДИТИНИ. Це практичне служіння, в якому жінки протягом цілого тижня по черзі готують обіди для сімей, дружини яких щойно народили дітей.

 

ЖІНОЧІ ГРУПИ ПО ВИВЧЕННЮ БІБЛІЇ. Жінки збираються по домівках, де разом вивчають Біблію, обговорюють насущні проблеми, радяться, моляться за рідних, які потрапили у скрутну ситуацію, а також за чоловіків, які перебувають в алкогольній та інших залежностях. Деякі групи приділяють більше уваги вихованню дітей. Переглянути список груп з контактами можна за посиланням

 

 

«ТИ + ВИ». Це серія святкових зустрічей для жінок різного віку, де вони разом прославляють Бога в піснях, слухають повчальну біблійну тему, грають в цікаві ігри та приємно спілкуються.

 

ВЕЧІРКИ ДЛЯ ЖІНОК


РІЗДВЯНА ВЕЧІРКА відбувається кожного року

для жінок усього міста. У великій святковій залі зі свічками та різдвяними прикрасами всі святкують народження Сина Божого Ісуса Христа.

 

ЯБЛУЧНА ТА БАКЛАЖАНОВА ВЕЧІРКИ – це заходи для справжніх господинь, які бажають експериментувати з новими стравами та дізнатися, яке символічне значення має той чи інший плід у духовному житті.

 

РОЗПРОДАЖ ! Ціни фантастично низькі! Кожної весни та осені протягом двох днів розпродуються речі, що вийшли з ужитку людей нашої церкви, котрі бажають, щоб їхні речі принесли користь іншим. Отримані кошти використовуються для потреб жіночого служіння.

 

КОМАНДА ЖІНОЧОГО СЛУЖІННЯ. Кожного тижня проходять організаційні зустрічі  для жінок, які складають програми заходів, беруть активну участь у житті церкви та планують стратегію подальшого розвитку жіночого служіння.

 
Автор:
Оксана Матвіїва
Оксана Матвіїва
biblechurch
Поділитися:

АКТУАЛЬНО 365

Відеогалерея ПО ТЕМАХ

О

П

Р

С

сховатипоказати

© 2024, Ірпінська Біблійна Церква
Розробка та модерація