Дякуйте Господу, добрий бо Він...
Автор: Зоя Нікітюк    Середа, 29 вересня 2010 08:50    PDF Друкувати Електронна адреса
2010_zhniva_1

26 вересня янгол, який приносить Богові листи вдячності від людей, мав чимало роботи. Адже того дня в Ірпінській Біблійній Церкві відзначали День подяки Господеві — за врожай, за хліб і до хліба, любов і підтримку. Чарівне слово «дякую» лунало в стінах церкви багаторазово.

У привітальному слові пастор Сергій Колесніков розповів цікаву притчу про двох янголів. Один із них постійно нудився на хмаринці, а ось інший без перестану літав від землі до неба. Перший поцікавився, чому янголятко ніяк не перепочине. І у відповідь почув: «Я передаю Господеві листи людей зі словами «прошу, дай, допоможи» — тож маю багато роботи. А ти чому весь час відпочиваєш?» — «Тому що, — відповів той, — я маю носити до Бога молитви, які починаються зі слів: «Спасибі, Господи...».



 

«Ця незвична історія якомога краще змальовує нас, людей, — із жалем підсумував Сергій Колесніков. Невдячних і ненаситних, які тільки й знають, що постійно просити у Бога, забуваючи про елементарну ввічливість… Не будемо забувати, як багато Господь робить для нас Він заслуговує на подяку!»

Аби все спонукало до вдячності та створювало святковий настрій, залу Дому миру прикрасили різнобарвними овочами й фруктами, осінніми квітами, а група прославлення вбралась у національний одяг вишиванки. Усі пісні були, звичайно ж, про подяку, а вірші малечі про осінь і врожай, які вони часом розповідали дуже кумедно.



2010_zhniva_3

У День подяки спільнота ІБЦ мала ще один привід порадіти: на пасторське служіння був рукопокладений Станіслав Ґрунтковський, обдарований проповідник, благовісник, батько трьох синів. Таким чином церква визнала його покликання на пасторське служіння. Привітати з цією подією пастора Ґрунтковського і його дружину Аллу завітали голова обласного об’єднання церков ЄХБ пастор Михайло Андрашко та голова Українського біблійного товариства Григорій Комендант. Звісно ж, до побажань долучилися всі присутні.

Після служіння всі бажаючі мали нагоду поспілкуватися за чаєм, кавою, фруктами та насолодитися останніми промінчиками теплого осіннього сонця. І ще раз, із вдячністю піднявши очі догори, сказати: «Господи, дякую Тобі, дякую за все!»


 
 
2010_zhniva_2
Станіслав та Алла Ґрунтковські

2010_andrashko
Голова обласного об’єднання церков ЄХБ пастор Михайло Андрашко
 
Автор:
Зоя Нікітюк
Зоя Нікітюк
biblechurch
Поділитися:

АКТУАЛЬНО 365

Відеогалерея ПО ТЕМАХ

О

П

Р

С

сховатипоказати

© 2024, Ірпінська Біблійна Церква
Розробка та модерація