Лідерська конференція ІБЦ
Автор: ІБЦ    П'ятниця, 02 липня 2010 13:52    PDF Друкувати Електронна адреса

4

У понеділок 28 червня відбулася загальноцерковна зустріч лідерів, їх помічників та всіх, хто яким-небудь чином задіяний у служінні Ірпінської Біблійної Церкви. Хоча вищеназваних людей набагато більше, цю зустріч відвідали близько 40 братів і сестер. Вона проводилась у форматі конференції, тому, відповідно, поділялась на декілька блоків з перервами на каву.

Пастор Костянтин Гончаров розповідав про церковні системи і висвітлив такі питання: що таке система, необхідність здорової системи для здорової церкви, взаємозв’язок системи та стратегії, вісім систем у церкві.

Усі присутні мали можливість поміркувати та висловити свої думки про те, наскільки ефективно впроваджуються існуючі системи в життя Ірпінської Біблійної Церкви.

Про пятнадцять ознак «хворої» церкви розповів пастор Микола Романюк. То була інтерактивна частина програми конференції, коли учасники могли проаналізувати духовний стан церкви та виявити, чи наявні певні «симптоми», які б могли свідчити про те, що церква або починає «хворіти», або вже «хворіє». Було визначено п’ять найактуальніших питань, які, на думку більшості, стали або найближчим часом можуть стати проблемними. Потім присутні утворили декілька груп, щоб докладніше обговорити і сформулювати конкретні пропозиції щодо вирішення цих проблем, а по закінченні обговорення представники від кожної групи поділилися цими думками з усією аудиторією. Таким чином було представлено багато різноманітних, цікавих ідей, які, що найважливіше, не залишилися тільки літерами на папері, а були передані до пасторської ради для подальшого обмірковування та втіленння в життя.

Третім, і останнім спікером офіційної частини програми був пастор-учитель Сергій Перевишко, який виступив із розповіддю на тему «Відповідальне лідерство». На основі уривку, записаного в 27 розділі Дій апостолів, в якому йдеться про подорож апостола Павла до Риму, пастор виокремив шість рис характеру, які мають бути притаманні справжньому лідеру, а саме надійність, ініціативність, розсудливість, мужність, відповідальність та здібність надихати. Це був дуже корисний час, коли кожен мав можливість проаналізувати свій характер та визначити, якою мірою ми вже володіємо, а в чому ще необхідно рости й вдосконалюватися.

4З 18:00 зустріч перейшла в неофіційний «формат». У дружній, радісній атмосфері відбулося хрещення нашої сестри у Господі Наталії Алфьорової, яка напередодні в неділю, коли було загально церковне свято хрещення, здавала екзамени. Чудовим продовженням цієї події стала спільна вечеря в Домі Марка, де всі учасники зустрічі мали можливість привітати Наталію з особливою подією в її житті, а також поспілкуватися один з одним.

І наостанку цього чудового дня усі ще раз зібралися разом, щоб поділитися ще свіжими враженнями від нещодавніх подій у церковному житті, таких як День батька, Свято хрещення, Тиждень спорту, підбити підсумки та поділитися думками та пропозиціями щодо проведення цих заходів.

Завершилася лідерська зустріч спільною молитвою подяки Господу за час, який ми провели у плідному спілкуванні, навчаючись, розмірковуючи та радіючи тому, що ми, всі такі різні, належимо до одного Тіла нашого Господа та робимо одну справу!

Олена Косак

 

 

149 align=left}
Лідерська Конференція-4
Лідерська...
DatsoPic 2.0 © 2009 by Andrey Datso
Лідерська Конференція-5
Лідерська...
DatsoPic 2.0 © 2009 by Andrey Datso
Лідерська Конференція-6
Лідерська...
DatsoPic 2.0 © 2009 by Andrey Datso
 
Автор:
ІБЦ
ІБЦ
biblechurch
Поділитися:

АКТУАЛЬНО 365

Відеогалерея ПО ТЕМАХ

О

П

Р

С

сховатипоказати

© 2024, Ірпінська Біблійна Церква
Розробка та модерація