Неділя, 02 жовтня 2016

Вірність Бога в історіях зрад

Оглядова проповідь на книгу Суддів, книгу поразок та перемог Ізраїля. Роздивляючись ці історії уважніше, ми пізнаємо Бога, величного та вірного, Який закулісно працював над облудними серцями людей Свого народу. Його мета — навернути їх знову до Себе. Саме тому були вороги і саме тому, по Божій милості, були й судді. Але сьогодні ми маємо набагато більше, ніж вони, бо прийшов Цар, який остаточно переміг гріх. Проповідь-підбадьорення для людей з залежностями та служителів реабцентрів.
Тривалість: 1 год. 0 хв.

biblechurch
Поділитися:

Продовження тематики

Слабкі люди — сильний Бог
09.10.2016
провидіння
Сергій Перевишко
10.02.2013
Якби не заздрість, не прийшли би холокости. А якби не Бог, то прийшли б лише вони!
Серія "Якби не Бог" продовжується. Наступна проповідь Сергія Перевишка наповнена роздумами про провидіння Боже, яке обертає на добро будь-яке зло, що трапляється з народом Божим. Добро виникає не завдяки злу, а всупереч йому і, як завжди, досить несподівано.
Бог
Микола Романюк
06.04.2014
Перед тим, як доручити людині щось, Бог привідкривається їй. Чому? Тому що інакше вона зрозуміє доручення по-своєму, наповнить його іншим змістом, виконає не в тому дусі. А то й взагалі не помітить.
Тому Богу важливо не просто зустрітись з людиною, а й підготувати її серце до зустрічі. Привернути, нарешті, її метушливу увагу до знаків провидіння Божого і змусити роззутися перед Ним.

АКТУАЛЬНО 365

Відеогалерея ПО ТЕМАХ

О

П

Р

С

сховатипоказати

© 2024, Ірпінська Біблійна Церква
Розробка та модерація