Неділя, 11 листопада 2012

Одного разу я зрозуміла, що мама вже не приїде...

Одного разу я зрозуміла, що мама вже не приїде...
Чи є життя в інтернаті? Чи є Отець у сиріт? Чи є прощення у ображених? Чи є сенс у безпорадності? Чи є вдячність після невдячності?..
Щиросердечні спогади Анни Потєряєвої про власне перебування у декількох інтернатах України.
Серія: Свідоцтво
Тривалість: 18 хв.


biblechurch
Поділитися:

Продовження тематики

Свідоцтво
Свідоцтво
17.02.2013
Сергій та Наталія Больчуки одружилися у 1997 році. Маючи добрі серця та палке бажання допомогти нужденим, Сергій і Наталія служили скрізь: проводили душевну та фізичну реабілітацію наркозалежних, працювали з бомжами, відвідували одиноких людей. Великою радістю для подружжя стало народження сина Любомира. Вдячні Богу, Сергій та Наталія продовжували служити людям, а Господь розширював їхнє бачення. Сім'я Больчуків хотіла повністю присвятити себе місійній праці.
Того дня вони поверталися...
сирітство
сирітство
27.10.2013
Кому наркотики здавались виходом із відчаю, зараз шукають вихід із залежності від них. Або втомились шукати. Те, що обіцяло втіху, кидає людей в ще більший відчай і апатію. Така іронія хімічного задоволення.
Особливо страждають близькі родичі. Існує навіть так звана співзалежність — нав'язливо-хворобливий стан оточуючих, який ще більше загострює кризу. Що ж робити? Як вийти з наркотичного кола? Як треба і як не треба проявляти любов...

АКТУАЛЬНО 365

Відеогалерея ПО ТЕМАХ

О

П

Р

С

сховатипоказати

© 2024, Ірпінська Біблійна Церква
Розробка та модерація