Неділя, 02 вересня 2012

Обережно: мода!

У продовження серії "Межа небезпеки" - пряма, але відверта, палка, але змістовна, гірка, але цілюща проповідь Станіслава Ґрунтковського про моду. Де ж та золота середина, у якій християни, намагаючись не виглядати для світу дивакувато, могли б почувати себе у безпеці під шаленим тиском настирливої індустрії моди?
Тривалість: 56 хв.
Теми: мода, одяг
biblechurch
Поділитися:

Продовження тематики

Межа небезпеки
Межа небезпеки
24.06.2012
Від самого початку Бог, творячи світ, прокладав межі та кордони - між світлом та темрявою; для океанів, материків, атмосфери - а потім у встановлені межі Він поселяв життя. Риби, звірі, птахи - все отримало межі для повноцінного існування. Згодом Бог вдихнув життя у Адама та Єву, поселив їх у Едемському саду і дав їм моральні кордони, переступити які означало відмовитись від життя. Межа безпеки могла...
одяг
Сергій Перевишко
05.07.2015
Три роки тому вже була проповідь на схожу тематику. Вона називалась "Обережно: мода!" і давала практичні поради, як слід вдягатися.
Щоб не повторюватися, я в цій проповіді пропоную подивитись не просто на одяг, який ми носимо, а й на серце, яке диктує нам, що носити. Мова піде про три речі:
1. Чотири типи стилей одягу і проблеми з цим пов'язані;
2. Навіщо вдягати той чи інший одяг?
3....

АКТУАЛЬНО 365

Відеогалерея ПО ТЕМАХ

О

П

Р

С

сховатипоказати

© 2024, Ірпінська Біблійна Церква
Розробка та модерація