Автор: Наталія Бортницька Создано: 03.09.2017 12:39 Просмотров: 181

Місіонерські подорожі – це один із найкращого часу для служіння Богу. Ти із захопленням їдеш в місця, де люди дійсно потребують невпинної допомоги, де люди прагнуть служити, де вони віддають себе на 100% посвяті на ниві Господа.
І цього не можна не помітити! Наша молодіжна команда з лідером – Павлом Рибальським провели незабутній тиждень в с. Піски, що в Житомирській області, розважали дітей та молодь, а також найголовніше – розказували їм про любов нашого Бога Ісуса Христа.
Piski komanda
Зранку проводили дитячу програму: змагалися у квадраті Авани, співали пісні, проходили станції, грали в спільні табірні ігри і прощалися до наступного дня. У перший день дітей було не багато. Скоріше за все більшість просто не знали. Згодом, в наступні дні діти бігли з самого ранку до нас на табір, деякі приходили настільки раніше, що бажали нам смачного під час сніданку. Це Боже благословіння!
Piski Nazar
Piski Poltko

Після дитячої програми ми мали величезну привілегію допомагати малозабезпеченим сім'ям, що дуже надихало: 1) цінувати те, що ми маємо; 2) служити іншим ще з більшим натхненням. Ми приходили до них з допомогою, оскільки комусь треба було сіно перенести, комусь дрова нарубати, а когось просто вислухати. Але. перш за все, нашою метою було розповісти Благу Звістку. 

Ввечері була невеличка програма для молоді селища. Частина хлопців збиралися та грали в футбол на полі, що не далеко від церкви. Частина молоді приходила до нас на територію церкви, де ми грали у волейбол, різноманітні інші ігри типу "Паніки". Після активного відпочинку ми мали час зігритися коло вогнища та насолодитись близьким спілкуванням. Молодь Ірпеня ділилася свідоцтвом дії Бога в їхньому житті. Трохи спілкувалися, їли і також прощалися до наступного дня.
Piski group
Кожен день був особливим та надихаючим. Були складнощі, але з нашою командою ці складнощі ставали дрібницями, оскільки центром всього був, є і буде Ісус Христос. Всі були готові віддавати себе на повну. І слава Господу за можливість служити один одному та іншим!
Наталія Бортницька

Додати коментар