Автор: Анна Федчук Создано: 10.04.2018 13:09 Просмотров: 119

Саме під такою багатообіцяюючою та натхненною назвою 31 березня пройшла зустріч для вдів в Ірпінській Біблійній Церкві. Згідно Божого задуму жінка має бути особливим об'єктом любові та турботи зі сторони свого чоловіка. Але, якщо жінка втрачає свого чоловіка, то часто трапляється так, що вона може відчувати самотність та недостачу турботи. Тільки не в нашій церкві! 

viber image5

Команда жіночого служіння ІБЦ, розуміючи те, що турбота про таких жінок є привілегією та особливим проявленням Божого милосердя, приклала максимум зусиль, щоб наші гості відчули себе в оточенні любові, тепла та прийняття. В унісон загальному настрою звучали пісні прославлення:

" Ти Один розумієш все,

І думки всі таємні знаєш,

Ти зі мною і в кожну мить

Потішаєш і підкріпляєш.

Хай полине подяка Тобі

За щедроти і вічну милість

Ісус, Ти- спаситель душі,

Ти і щастя моє, і радість."

viber image2.jpgПрикрашені квітами та заставлені різними смаколиками столи створили по-справжньому домашню атмосферу для спілкування. На зустрічі також були присутніми пастори Микола Романюк та Сергій Колесников, які мали слово для наших гостей. Це були не просто проповіді, це було доброзичливе спілкування братів та сестер, засноване на Божому Слові . Біблія вчить, щоб старі жінки в своїм стані так само були, як належить святим, не обмовниці, не віддані п'янству, навчали добра, щоб навчали жінок молодих любити своїх чоловіків, любити дітей, щоб були помірковані, чисті, господарні, добрі, слухняні своїм чоловікам, щоб не зневажалося Боже Слово (До Тита 2:3-5).

viber image22.jpgДля деяких сестер це слово стало відкриттям, для інших- нагадуванням, що вони маючи власний досвід та мудрість можуть і повинні наставляти молодших жінок, для того, аби благодать благочестивого життя не обійшла їх стороною.

viber image14.jpgЧас спілкування пройшов майже непомітно, і на пам'ять про цю зустріч кожна сестра отримала пам'ятний подаруночок - (збір карпатських трав), що був приготовлений з особливою любов'ю. 

Додати коментар