Автор: ІБЦ Создано: 10.02.2018 01:29 Просмотров: 347

Нещодавно в нашій церкві відбувся семінар для жінок. Спікером була Людмила Мунько біблійний душеопікун з темою "Мій ворог, або як протистояти викликам нашого часу". Семінар був націлений на те, щоб кожен християнин час від часу ставив собі питання: " Що відрізняє мене від людини поза церквою?".

photo5460922304524560667

Кожного дня, кожної хвилини ми зіштовхуємося з ворогом. І ось мій особистий вибір - товаришувати з ворогом або протистояти ворогу. Хто є ворогом? Світ вабить своєю філософією, гуманністю, релігійністю, толерантністю один до одного у всьому. Також наше тіло, в якому живе гріховна природа і кожного дня відбувається внутрішнє протистояння. Тенденції сьогодення, це розбещеність або аскетизм. І лише за допомогою Святого Духа ми маємо можливість і силу протистояти даним викликам. Що моє бути для нас мірилом правильності? Твердження з книги, чиясь думка або правило в суспільстві? Свідомий християнин обирає Святе письмо своїм мірилом, читає, досліджує, обмірковує і має силу в Ньому. Галатам 5:16 - "І кажу: ходіть за духом, - і не вчините пожадливості тіла."

photo5460922304524560668

photo5460922304524560669
Кожне своє добре діло перевіряй - чи це для Бога чи ми задовольняємо своє его, свою потребу, щоб нас любили, щоб нами пишалися, щоб про нас говорили добре. Вірним та незмінним провідником в житті людини не може бути людина, вірним провідником може бути лише Бог. Наш життєвий ресурс це Він, все знає і лише Він може задовільнити наші потреби.
Наше поле для бою - душа, серце та віра. Але ми маємо так жити, протистояти, як переможці, тому що маємо Божу обітницю, що ми переможці. Нехай ця обітниця кожного дня, кожної хвилини підкріплює та підбадьорює нас.
Дякую Людмилі за те, що вона провела такий важливий та актуальний семінар для кожної жінки-християнки.

Руслана Мамошина

Додати коментар