Автор: Super User Создано: 27.12.2013 00:41 Просмотров: 996
rizdvo_svi4kiОсь вже 8 років жінки та дівчата ІБЦ разом зі своїми подругами зустрічаються на чудовому святковому вечорі „В очікуванні Різдва”. В цьому році жіноча зустріч, яка відбулося 21 грудня, була надзвичайно особливою. Свято відкривав гурт дівчат-музикантів, які своєю грою на музичних інструментах створили піднесений настрій для всіх гостей.
Та хіба може бути Різдво без колядок?  „В німецькому парламенті є одна прекрасна традиція, - розповідала ведуча Алла Ґрунтковська, -  у передріздвяний період політичні супротивники забувають про всі чвари і стають поруч один з одним, щоб хором співати пісні про Різдво. Ми не політичні супротивники, але дружно жіночим хором разом з співочою групою, заспіваємо різдвяних пісень!”, - запрошувала вона всіх присутніх до спільної коляди.
А ще на святковий вечір прибув справжнісінький театр. Героїня театральної постановки показала, як жити за біблійним принципом – «блаженніше віддавати, аніж приймати». І ніщо не може зрівнятись з відчуттям того, що ти зміг подарувати комусь свято.
Особливою гостею вечора була співачка Олена Майовська. Її пісні неможливо було слухати і при цьому залишатись байдужим, вони зворушили кожного до глибини душі.
rizdvo_teatr
rizdvo_mayovska
Частування смаколиками – це ще одна невід’ємна складова передріздвяних вечорів. І цей рік – не виняток. Звучала жива музика, гарно вдягнуті дівчатка-офіціанти розносили святкові страви, а всі гості ласували, спілкувались та відповідали за столиками на запитання:”Коли і як вперше почули про народження Ісуса?”.
rizdvo_usmihneni
Не менш приємною частиною свята було і нагородження іменинників, яким пощастило народитись у святкові дні.
Щоб прикрасити свою оселю на свята, створити різдвяну атмосферу, потрібно мати не лише бажання, але й знати, як це зробити. Своїм досвідом і вмінням створювати свято для сім’ї ділилася супермайстриня й експерт-практик у питаннях дизайну Таня Сологуб.
rizdvo_babusi
Що не кажіть, але для кожної людини найдоленоснішою є її зустріч з Богом. Зворушливе свідоцтво Надії Пирогової змусило багатьох серйозно замислитись і навіть просльозитись. Справді, Бог робить неймовірні речі і дарує нове життя.
rizdvo_svidoctvo
Божий подарунок на кожний день - саме про це була головна тема вечора, якою ділилась Зоя Ільницька. Ми читаємо в Біблії, що Ісус говорив жінці-cамарянці і говорить кожній жінці й досі: „Якби ж ти знала дар Божий!.. Усе в твоєму житті могло б бути по-іншому”. Ми святкуємо Різдво, але багато хто і досі не відкрив цей Божий дар, подарунок, тому й не знаємо його. А він - в прощенні гріхів і в спроможності не робити їх у переможному житті.
rizdvo_zoya
Наприкінці вечора знов лунали колядки та побажання Веселих Різдвяних Свят, побажання миру в родинах та любові одне до одного. Найважливіше ж побажання залишається – прийняти подарунок, який дає нам Бог. А отримане від Бога передавати людям.
Надя Матвійчук

Додати коментар