Автор: Аня Федчук Создано: 25.04.2019 19:59 Просмотров: 113

Кожна пора року радує нас своїм особливим даром: літо - гарячим сонцем, осінь - поживними врожаями, зима - білосніжним снігом, а весна - розквітлими садами. Це так схоже на наше людське життя. Ми переживаємо різні сезони, навколо нас змінюються обставини, і поміж них ми відчуваємо то тепло, то холод в душі.
В житті кожної людини може настати така пора, яка об'єднує найкращі враження від усіх сезонів, адже це щось надзвичайне. Це пора, коли серця торкається Бог. Вона схожа на весну, бо щось в тобі оживає, народжується нове. Сама людина стає новою, бо Господь в ній оживляє все те, добре, яке під покривом гріха вмирало. Вона чимось схожа на осінь, бо приносить великі плоди - плоди покаяння, а з ними ще інші плоди відродженого серця. На зиму схожа присутністю чистої білосніжної праведності Ісуса Христа. Це не наша праведність, її дарує лише Бог, і лише тим, хто повірив, що Ісус Христос заплатив на хресті Своїм життям за наші гріхи. І вона схожа на літо своєю гарячою любов'ю, яку так не хочеться гасити ніякими образами, гнівами, сумнівами ...
Така пора прийшла в життя шістьох людей. Вони різні по віку і по талантах, по досвіду і по багатьох поглядах, але є те, що їх об'єднує: віра в Ісуса Христа. Андрій, Денис, Яна, Алла, Олена та Катя - всі вони завсвідчили перед церквою про свою віру. Вони стали частиною великої родини Ірпінської Біблійної Церкви, більше того, вони приєдналися до Великої громади усіх віруючих землі - за яких віддав Своє життя Христос.

21 квітня ці шестеро людей приймали святе водне хрещення. Занурення у воду ілюструвало те, що відбувалося з ними в момент спасіння, а саме - смерть та воскресіння. Смерть їхнього старого способу життя, а воскресіння для нового життя згідно Божого плану.
"Чи ви не знаєте, що ті з нас, які хрестилися в Ісуса Христа, хрестилися в Його смерть? Тож ми поховані з Ним через хрещення в смерть, щоб так, як Христос устав із мертвих славою Отця, так і ми почали би ходити в оновленні життя."
"Так само й ви вважайте себе мертвими для гріха і живими для Бога в [нашому Господі] Ісусі Христі." Послання до римлян 6:3-4, 11.
Брат Віктор Мунько, символічно занурював у воду кожного з тих, хто вирішив прийняти хрещення з питанням: " Чи віруєш ти в Господа Ісуса Христа, як Свого Спасителя?" і всі з них ствердили свою віру! "Отже, вони, прийнявши [з любов’ю] його слово, охрестилися..." Дії Апостолів 2:41
photo 2019 04 25 19 55 39
photo 2019 04 25 19 55 48
photo 2019 04 25 19 56 09

Охрещених щиро вітала вся церква. Найперше їх духовні наставники та сім'я. Нас завжди оточують люди, які готові проходити всі періоди разом з нами і це так важливо відчувати їх підтримку в час, коли ми переживаємо щось особливе. Тому, ми разом молилися та співали пісні, що хвалять Божу любов, яка нас об'єднує.
Вже традиційно, слово сказав Григорій Іванович Комендант, людина що своїм життям чимало служить та свідкує про Бога. Григорій Іванович привітав охрещених та всіх присутніх, нагадавши, що такі сприятливі часи для послідовників Ісуса були не завжди, адже його хрещення відбувалося в пору переслідувань. Тому, ми маємо привід для вдячності та активних дій. Також, ми маємо пам'ятати, що наші справи часто говорять за нас. Тож, якщо не словами, то своїм прикладом, варто показувати який є Наш Господь.
Бажаємо нашим любим охрещеним братам та сестрам бути вірними до кінця та постійними у своїй непохитній надії на Господа. І щоб кожна пора вашого життя приносила для душі радість, бо Господь Вас любить, незалежно від обставин!
Цитати з Біблії перекладу Переклад Р. Турконяка (UTT)
photo 2019 04 25 19 56 15
photo 2019 04 25 19 56 18

Додати коментар