Автор: Анна Федчук Создано: 16.10.2018 17:54 Просмотров: 111

Кожному дається виявлення духа на спільну користь. 1 Кор. 12:7

1

В Ірпінській Біблійній Церкві існує багато служінь. Сюди залюбки приводять дітей на спортивний дитячий клуб AWANA, в Недільну школу, на футбол, в музичну студію "Левит" з усього Ірпіня. Ми любимо після служіння почастувати смачнми паніні з теплим чаєм, чи пригоститися зі своїми друзями шматочком ніжного "Наполеону". Нам приємно, що для сімейних пар тут відбуваються хороші романтичні вечори з корисними та актуальними темами. 

Все це прекрасно.  Це для того аби кожен, хто потрапляє в цю споруду відчував, що життя з Богом - найкращий шлях.  Але для того, щоб такий посил лунав для інших -  хтось має зайняти позицію прголошення. І Господь для такої справи наділив нас дарами і талантами, щоб ними ми служили одне одному. Кожне служіння нашої церкви функціонує тому що є команда -  вірні люди, що готові використовувати свої здібності для добра інших.  

2

Жіноча конференція "Спільна користь" , в якій прийняли участь близько 70 жінок з нашої церкви була направленна саме на те, щоб допомогти  кожній учасниці побачити місце , на якому вона може  і покликана служити Богу. Також для того, щоб наповнювались команди, що організовують різного роду служіння в нашій церкві  відкритими та потрібними людьми.

8

Що ми могли спостерігати у цей день?

Захопливу історію життя співачки Юліїї Головіної, яка відверто розповіла про переміну серця після увірування в Ісуса Христа. Юлія з новими біблійними цінностями мала впевненість у тому, що вона живе не для своєї  слави, а для того, щоб вести людей у поклонінні та прославленні Бога. Виступ Інни Зінченко був відповіддю на питання:"Як жінка в професії може та має залишатися чесною і люблячою християнкою?". Ще однією промовицею була Олена Кудрявцева. Її служіння пов'язане із наставництвом серед жінок. Олена нагадала, що Велике доручення стосується як чоловіків так і жінок в рівній мірі. Ми покликані бути ученицями Ісуса Христа і вести інших до близьких та зростаючих стосунків з Богом.

5

Завершила цей блок Олена Дуб - спеціальна гостя, Керівник програми " Бакалавр жіночого служіння" в Українській баптистській теологічній семінарії, і просто трудолюбива, розумна та з чудовим почуттям гумору жінка. ЇЇ виступ дав чіткі орієнтири для того, щоб кожна учасниця могла визначити, що для неї важливіше - служити Богу, чи своєму комфорту? Розповіла де брати ресурси для служіння, головними з яких є любов до Бога та людей, як зробити практичні кроки: відповісти на потребу, та для того, щоб бути ефективною не стояти на місці - йти вперед, вчитися. 

4

Після таких насичених кількох годин прийшов час підкріпитися. Але ж ми - дівчата не можемо просто так їсти, ми мило смакували  круасани з чаєм та вже перемовлялись різними ідеями. 

7

За такою перервою послідувала проповідь старшого пастора ІБЦ Миколи Романюка. Інколи хочеться просто викласти всі записані тези, але їх надто багато . Тому одним реченням: " Господь  наділив нас по своєму волевиявленню духовними дарами, не даними для твоїх егоїстичних потреб, а для того щоб ми були здатними відповісти послужити  іншим; а ще дав таланти, здібності та любов до певної справи, тож варто бути схожим на доброго та вірного раба ( з притчі, що у 24 главі Євангелії від Матвія), примножувати те що тобі було ввірено і тоді отримаєш ще більше. Не заховай, як лінивий раб , а використай дане, як  крисну інвестицію!"

6

І до тої ж таки теми - була підготовлена ярмарка служінь, де були висвітлені потреби, що мають різні служіння на даний момент. Тому, ми завершили молитвою, аби кожна з нас могла знайти те місце де вона буде  найефективніша в проголошенні Божого Слова: чи то на кухні, старанно готуючи смачні бутерброди;  чи то в команді декору, креативно прикрашаючи сцену осіннім золотавим листям та пишними гронами винограду. В таких роздумах і завершилася наша зустріч, а деякі жінки відразу приступили до практики та в той же день познайомилися з лідером служіння, щоб служити, любити та впливати.

Додати коментар